Kuka olen?

Vanessa Kurri

Ikä: 44v.

Asuinpaikka: Espoo vuodesta 2000 (synnyinkaupunki Porvoo)

Ammatti: yrittäjä/kotiäiti

Koulutus: Liiketalouden tradenomi, Laurea AMK Espoo

Perhe: mieheni Jari ja 4 kouluikäistä lasta sekä Bichon frisé koiramme Willa

Harrastukset: reippaat kävelylenkit ja luonnosta nauttiminen, kotijumppa, laskettelu, luistelu, lukeminen, kokkaaminen ja lasten harrastusten seuraaminen

Vahva oikeudenmukaisuuden puolustaminen on ohjannut aina elämääni.

Olen aina ollut kiinnostunut osallistumaan yhteisiin asioihin ja varsinkin tukea heitä, jotka eivät syystä tai toisesta saa ääntänsä kuuluviin. Koulussa eri luokka-asteiden luottamustehtävät olivat kunnia-asia ja samalla tiellä olen edelleen. Lasten koulujen yhdysvanhemman tehtävissä olen saanut tutustua oppilaisiin lähemmin mm. retkillä ja järjestäen luokan yhteisiä tilaisuuksia. Olen kokenut olevani lähemmin osana lasteni ja muidenkin koululaisten elämää. Kaikki toiminta joka lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta missä tahansa joukossa tai ryhmässä, on sen arvoista.

Hyväntekeväisyys- ja vapaaehtoistyöt ovat lähellä sydäntäni. Olen vuosien saatossa saanut olla tekemisissä useiden järjestöjen kanssa. Näistä mainittakoon mm. Hope -Yhdessä ja Yhteisesti ry, MIELI ry, Suomen Unicef ry, Lastenklinikoiden Kummit ry, Suomen Punainen Risti, SOS Lapsikylä ry.

Ikäihmisille toimin vapaaehtoisena seurana tälläkin hetkellä, käyden yhdessä asioilla, kuten kaupassa sekä ulkoillen. Yhdistys jonka kautta toimin on EJY ry.